BestPractice Nordic

BestPractice Nordic perustuu lääketieteen ammattilaisten väliseen keskusteluun.

BestPractice Nordic-julkaisut tarjoavat perusterveydenhuollon ja eri erikoisalojen lääkäreille valikoituja artikkeleita, jotka koskettavat heidän päivittäistä kliinistä työtään. BestPractice Nordic -julkaisut sisältävät ajankohtaisia asioita mm. lääketieteellisistä tutkimuksista, hoitolinjauksista, terveystaloustieteestä sekä suomalaisista ja kansainvälisistä kongresseista. Kirjoittajina toimivat eri erikoisalojen lääkärit ja asiantuntijat. Kirjoituksissa näkyy käytännön lääkärin näkökulma.

BestPractice Nordic -lehtiä julkaistaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Jokaisen BestPractice Nordic-julkaisun toimituskunnassa vaikuttaa joukko alansa johtavia erikoislääkäreitä. Heidän tehtävänään yhdessä toimituksen kanssa on varmistaa julkaisun sisällön ajankohtaisuus ja laatu. Lisätietoja eri BestPractice Nordic -julkaisujen Suomen toimituskuntien jäsenistä löydät sivun alareunasta.

BestPractice Nordic -julkaisut Suomessa vuonna 2020:

Gastroenterologia

Ihotaudit

MS-Tauti

Onkologia ja Hematologia

Reumasairaudet

BestPractice Nordic -julkaisut jaetaan veloituksetta alan asiantuntijoille Suomessa. Sisältöä koskeva päätösvalta on toimituskunnalla ja artikkeleiden kirjoittajilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat ehdottaa artikkeliaiheita, ota yhteys päätoimittajaan, lääkäri Jan Andreaseniin; jan@bpno.dk